munkáink és az eredmények

Vélemények - Referenciák - Saját projektek

Hiteles értékelések és referenciák, amelyeket 3. fél gyűjtött.

Köszönöm a meglévő tanulóinknak, megbízóinknak ezeket a fantasztikus értékeléseket.
Büszkeséggel tölt el, hogy több cégvezető is a BGPRO képzéseit választotta.
Az értékeléseket automata rendszer gyűjti és jeleníti meg, azaz ide nem csak a jó, hanem a kapott rossz értékelések is kikerülnek.

Rácz BarnaMEGAPACK tanulója
Tovább olvasom
Pontosan ilyen embert/oktatást kerestem. Bámulatosan rendszerezett a tananyag, logikusan van felépítve, értelemszerű minden. A kapott bővítmények, extra szolgáltatások valódi ára messze meghaladja a vételi árat. Sok hasonló kurzussal szemben az oktatóról lerí, hogy nagyon élvezi és szívesen segít nekünk, így valóban egy mentort kapunk. Még viszonylag új tag vagyok, és még nincs az oktatása által elindított oldalam, így anyagilag nem mondhatom, hogy már megtérült a befektetés, de ennek ellenére egyértelműen azt érzem, hogy ez a csomag egy tökéletes win-win szituáció. Ajánlom mindenkinek, és bármennyire is úgy tűnik, biztos, hogy valami érdekem fűződik hozzá, hogy ilyen pozitív véleményt írjak, az igazság az, hogy tényleg maximálisan elégedett vagyok. 🙂
Debreczeni BalázsMEGAPACK tanulója
Tovább olvasom
Egy éve vásároltam meg a kurzust és most újra elővettem az anyagokat, mert érdekelt néhány beállítás. Meglepetésemre már kb kétszer annyi videó várt, mint a vásárláskor. Örülök, hogy foglalkoztok az anyagokkal. Nekem még nem voltak konkrét kérdéseim a csoportban, boldogultam a videók alapján egyedül is. A kerékpárbolt és szervíz webshopom pedig sikeresen elkészítve. Köszönöm a lehetőséget! Megéri megvásárolni. Még viszonylag új tag vagyok, és még nincs az oktatása által elindított oldalam, így anyagilag nem mondhatom, hogy már megtérült a befektetés, de ennek ellenére egyértelműen azt érzem, hogy ez a csomag egy tökéletes win-win szituáció. Ajánlom mindenkinek, és bármennyire is úgy tűnik, biztos, hogy valami érdekem fűződik hozzá, hogy ilyen pozitív véleményt írjak, az igazság az, hogy tényleg maximálisan elégedett vagyok. 🙂
Pikács Péter MEGAPACK tanulója
Tovább olvasom
Maximálisan elégedett vagyok Csak a lényeg, de az pont megfelelően hangsúlyozva és ami még nagyon tetszik, hogy felfogható ritmusban és tempóban történik a haladás. Szívem szerint elküldeném az anyagot pár régi egyetemi tanáromnak, mert jó példát vehetnének Norbiról, hogy hogyan is kell tudást át adni. Arról nem is beszélve, hogy ez az anyag sokkal aktuálisabb és hasznosabb, mint a legtöbb egyetemen oktatni próbált tárgy. Nagyon tetszik, hogy a helyes szemléletmódot adja át, így könnyebb megérteni, mert látszik is rajta, hogy tudja miről beszél. Örülök, hogy beruháztam erre a kurzusra és most úgy érzem 2021-ben ez a legjobb módja a fejlődésnek. Nemsokára el jön a konzultáció ideje is, biztos vagyok benne, hogy személyre szabottan még több segítséget fogok tudni kapni. Köszönöm, hogy létezik ez az anyag, egy rossz szót sem tudnék mondani rá!
Alexa Martinné Csuzi WKMB tanulója
Tovább olvasom
Ez a kurzus segített nekem megtanulni weboldalt készíteni valamint segített abban, hogy el merjek kezdeni vállalkozás szinten is foglalkozni azzal amit megtanultam. Az itt megtanultak által olyan pénzkeresési lehetőség adatik meg, amelyben én magam oszthaton be az időmet, otthonról dolgozhatok ami két kisgyermekes anyaként hatalmas ajándék.kaptam egy kezdő lökést a vállalkozásom beindításához. Köszönöm szépen. 🙂
Kürti PéterMEGAPACK tanulója
Tovább olvasom
Igen hasznos képzés. Látszik, hogy szenvedéllyel, időt nem sajnálva valósítja meg a képzéseit! Ugyan az első brandem fő online értékesítési felületét egy webáruház bérléssel valósítottam meg, a másikat már ezzel fogom, mert sokkal több kihozható belőle, pl. egyedi fejlesztések. Ezért még az is esélyes, hogy a mostanit is megcsinálom wordpressben. Nagyon ajánlom azoknak, akik amiatt nem kezdik el a vállalkozásukat, mert félnek, hogy a magas induló költségek nem térülnek meg. Sok ilyet hallok, mikor kérdeznek vállalkozó jelöltek tőlem. Norbi a legköltséghatékonyabb technikákat mutatja be, úgyhogy hajrá! Ui: Ha "elbukod" is az első vállalkozásod, (nem hiszem) annyi tapasztalatod lesz, hogy muszáj felállnod és átgondolnod, mert az a "bukás" csak egy lecke volt, nem bukás!
Gellér DávidMEGAPACK tanulója
Tovább olvasom
Fantasztikus csomag egy olyan ember számára aki még nem tudja, milyen módon kezdjen bele a kezdő vállalkozásába. nem tudja esetleg mit áruljon, vagy fogalma sincs, hogy vágjon bele a weboldala felépítésébe.Norbi a kezdetektől fogva fogja a kezem és így stabilan és magabiztosabban tudok építkezni, vállalkozásomat. Nekem fontos volt az, hogy akitől tanulhatok az már egy tapasztalt vállalkozó legyen aki megosztja milyen módon érdemes belekezdeni, milyen programokat használjak weboldalam felépítésébe és minden marketing tudását is át tudja adni ahoz, hogy sikerre vigyem a terveimet. Az is tetszik, hogy nem csak magát a csomagot kaptam meg, de egy profi mentort is kaptam aki készségesen segít ha elakadnék. Köszönet érte, csak ajánlani tudom másoknak is!
Ugocsai PéterMEGAPACK tanulója
Tovább olvasom
Csak ajánlani tudom! Teljesen kezdőként, semmilyen előzetes ismerettel kezdtem el Norbi tanfolyamát nagyjából két hete. Érthetően magyarázva, logikailag jól felépítve adja le az anyagot. A tanfolyamon végighaladva egyre több készséggel gazdagodva napról napra építem saját webshopom. Ha bármikor elakadok Norbi mindenben segít. Ahhoz, hogy sikerüljön a magam által kitalált webshopot megalkotnom én először kétszer végignéztem az anyagot, majd elkezdtem gyakorolni és közben szintén segítségre hívtam az éppen aktuális videót. Remélem hamarosan egy kész webshopot mutathatok be nektek, hála a tananyagnak!
Trencsényi OlivérMEGAPACK tanulója
Tovább olvasom
Profi anyag! Mint ahogy a nevèben is benne van BgPro ez egy profin kidolgozott és felépített kurzus! Mielőtt megvásárolt volna piacot kutattam és a Norbi anyaga tűnt a legjobbnak, nem csalódtam azt kaptam amit vártam. Talàn kicsit többet is. Norbi segítőkész bármikor írhatsz neki vagy a privát csoportba és segítenek bárhol is akadtál èppen el. Csak ajánlani tudom. Ne habozz vágj bele te is!!
Józsa AndreaMEGAPACK tanulója
Tovább olvasom
Több online oktatást vásároltam már, de magasan ez a legjobb, legrészletesebb. Nagyon segítőkész oktatónk van és ez nekem megnyugvást nyújt, hiszen a csoportban és privátban is gyorsan választ kaptam a kérdéseimre. Hatalmas értéket továbbá a bővítmények és sablonok gyűjteménye, amit már nem kell megvásárolnom.
Kenderesi AnnaMEGAPACK tanulója
Tovább olvasom
Alig egy hete működik a webshopom, de már elkezdte visszahozni a kurzus árát. Hatalmas köszönet a munkádért, mert tényleg minőségi tananyagot állítottál össze, amivel infós végzettség nélkül is boldogultam. Külön köszönet a csoporttagoknak és neked kedves Norbi, hogy még vasárnap délután is az én webáruházam problémaival foglalkoztál. Két hónapba telt a webshopot létrehozni a nulláról és egy plusz sikerélményt szerezni, hogy ez nekem is megy. Sose gondoltam volna.. örülök, hogy megtaláltam ezt az oktatást! További sok sikert!
Nagy TiborMEGAPACK tanulója
Tovább olvasom
Az oktatás felépítése logikus és a leckék is teljesen érthetőek voltak még nekem is, aki soha nem csinált hasonlót. A kérdéseimre Norbi készségesen válaszolt és mikor elakadtam, távoli asztali kapcsolattal együtt megoldottuk a problémámat. Őszintén csak ajánlani tudom a megapackot!
Győző KóboriMEGAPACK tanulója
Tovább olvasom
Minden elismerésem !!! Komoly szakmai háttér és felkészültség. Ami pedig a legfontosabb az online oktatáson mellett az egyéb kérdésekben a gyors telefonos segítség. Minden esetben releváns használható válaszokat kaptam. Csak javasolni tudom.........
Szoboszlai KrisztinaMEGAPACK tanulója
Tovább olvasom
Szépen rendszerezett oktatóanyagok és segítőkész csapat. Ajánlom a kurzust akár felhasználói szintű számítógépes ismerettel rendelkezőknek is, mert Norbi tényleg mindent elmagyaráz és megmutat a videókban. Külön köszönet a frissítésekért és a gyors válaszért az üzeneteimre. 🙂
Hamar TamásMEGAPACK tanulója
Tovább olvasom
Folyamatosan frissülnek az anyagok, a kérdéseimre mindig választ kapok, mobilról is tudok tanulni és sokat segítettek a bővítmények is... összefoglalva: mintatréning. Tényleg csak ajánlani tudom, mert Norbi egy jó mentor és az anyagok is a kérdéseim 99%ára megadták a válasz.
Bócsa EvelinWeboldal Készítés [WK] kurzus tanulója
Tovább olvasom
Nagyon hálás vagyok, elképesztő, hogy milyen rövid idő alatt mennyi mindent tanulhattam. Érthető, korrekt tananyag. Norbi bármikor segítségemre volt a kérdésem volt. Csak jót tudok mondani, aki akar ilyesmivel foglalkozni, az csak is őt válassza. Autodidaktáknak különösen javasolt! "
Jakopánecz MárkWeboldal Készítés [WK] kurzus tanulója
Tovább olvasom
"Már próbálkoztam egyedül weboldalat csinálni, sikerült is több-kevesebb sikerrel, viszont most hogy hozzáférek ehez a tudásanyaghoz, így rengeteg időt spóroltam magamnak a további bénázásokat kihagyva. Jó az anyag, részletes, átgondolt, összetett. Még így is megérte, hogy enélkül is "tudtam" weboldalat készíteni."
Tarr ImreWeboldal Készítés [WK] kurzus tanulója
Tovább olvasom
"Jól átgondolva, lépésről lépésre vannak összeállítva a videók. Ár-érték arányban a legjobb. A bővítmények bőven meghaladják a vételi árat. Az örökös hozzáférésnek köszönhetően bármikor visszanézhetem őket. Nem szükséges informatikai végzettség bárki összetudja állítani a saját honlapját. Csak ajánlani tudom!"
Ildikó Balogh-BóbisWKMB tanulója
Tovább olvasom
"Norbi kitűnő előadó! Érthető, összeszedett és még humoros is! Úgy kezdtem bele a kurzusba, hogy előtte már építettem weboldalt, mégis nagyon sok új információval, gyakorlati tanáccsal lettem gazdagabb. A tanfolyamban az a legjobb, hogy átfogó képet ad mind a weboldalkészítésről, mind annak üzleti oldaláról. Jó szívvel ajánlom!"
Zoltán BartaWKMB tanulója
Tovább olvasom
"Remek anyag! Nagyon jól összeszedett anyag, ami kiemeli azokat a fókuszpontokat és olyan segédanyagokat biztosít (szerződés, ajánlat), amely sokat segít azoknak, akik belekóstolnánk a marketingkivitelezők életébe."
Bartha ViktorWeboldal Készítés [WK] kurzus tanulója
Tovább olvasom
"Szia Norbi! Teljesen alapszinten tudom kezelni a számítógépeket soha nem gondoltam volna hogy egyszer saját magamnak fogom elkészíteni a weblapom! A videóid teljesen érthetőek, lépésről lépésre levan vezetve minden. Csak így tovább, köszönöm a videókat!" A tanfolyamban az a legjobb, hogy átfogó képet ad mind a weboldalkészítésről, mind annak üzleti oldaláról. Jó szívvel ajánlom!"
Dobi AttilaMEGAPACK tanulója
Tovább olvasom
"Nagyon hasznos képzés mind azoknak akik a 0-ról vágnak bele, mind azoknak akiknek már van bizonyos előképzettsége ( pl: jómagam) . Ha szeretnél webshopot kevés befektetéssel és utánajárással, akkor nyugodtan vásárold meg a képzést , ezt a pénzt nagyon megéri, nem beszélve a saját magadnak megspórolt időről is! 🙂 Ez a képzés nem egy plusz kiadás hanem egy nagyon jó befektetés! ;)"
Zagyva IstvánMEGAPACK tanulója
Tovább olvasom
"Teljesen meg vagyok vele elégedve. A legelején mikor még keresgéltem kurzusokat rátaláltam erre a sok közül. Ár-érték arányban nem túlzás azt állítani hogy a legjobb. Eszméletlenül jó hír számomra, hogy jönni fog a webáruház készítés csomag. Az örökös hozzáférésnek köszönhetően minden frissítést megkapok (pl. 2020 jogi újdonságok). Baj, probléma, kérdés esetén teljesen korrekt válasz időt és hasznos választ produkált Norbi."
Balog MiklósMEGAPACK tanulója
Tovább olvasom
"Szépen felépített videók, melyek lépésről lépésre segítenek a kezdőknek webshopot készíteni. Valahányszor elakadtam a nehezebb részletekben Norbi mindig segítőkész volt és segített. Én azoknak ajánlom ezt a képzést akik szeretnek tanulni és új dolgokba kezdeni."
György FrónaMEGAPACK tanulója
Tovább olvasom
Nagyon hasznosnak találtam a kurzust, én nulláról kezdtem el, es Norbi nagyon érthetően végigvezet a tananyagon és bármi kérdés esetén áll rendelkezésre. Folyamatosan frissíti a tananyagot. Mindenkinek ajánlom !
Ákos MészárosOnline Oktatás Készítés tanulója
Tovább olvasom
Még nem végeztem a kurzussal, de már most azt érzem, hogy megérte megvenni, mivel Norbi nagyon jól magyaráz és ha elakadok valamiben nagyon gyorsan segít. Ő egy igazi mentor!
Pacurar NorbertMEGAPACK tanulója
Tovább olvasom
Videói nagyon részletesek és szerintem mindenki számára érthetőek.Ezzel a videó-kurzussal ès a mellékelt programokkal mindenki könnyen elkészíthet akár egy nehezebb és modern weboldalt is. Nagyon segítőkész és mindenkinek csak ajánlani tudom.
Török RolandMEGAPACK tanulója
Tovább olvasom
Super! Az alapoktól vezet addig, amíg egyedül is könnyedén boldogulsz, de ha a gyors támogatásokat is igénybe veszed (Norbi nekem gyorsan válaszolt) és belépsz a FB csoportba, akkor a vállalkozásod webes részét könnyen kézben tudod tartani! Köszi, Norbi!
RItz K. ÁgnesMEGAPACK tanulója
Tovább olvasom
Nagyon jó oktatóanyag! Részletes, áttekinthető és könnyű vele haladni.
Mayer ZoltánMEGAPACK tanulója
Tovább olvasom
Magabiztos lendület a kurzustól! Szuper oktatási anyag! Nem teljesen kezdőként csatlakoztam a kurzushoz, de sokkal többet tanúltam mint gondoltam volna. Magabiztosságot, és új gondolatokat kaptam a saját elképzeléseimhez!
Ingrid HuszárWeboldal Készítés Plusz [WK+] tanulója
Tovább olvasom
Végre egy számomra is érthető Word Press tanfolyam. Laikusként túl vagyok néhány kezdőknek szóló tanfolyamon,de mindegyik után maradtak kérdések. Norbi lefordította hétköznapi nyelvre a WP világot. Köszönöm 🙂
Dániel MesterházyMEGAPACK tanulója
Tovább olvasom
Magabiztos lendület a kurzustól! Nagyon hasznos oktatás.
Attila DócsWeboldal Készítés Plusz [WK+] tanulója
Tovább olvasom
Jól összeszedett, hasznos információk. Ha követed az útmutatásokat garantáltan össze tudsz rakni egy jól működő, szép honlapot.
Bence FegyvernekiFacebook Marketing tanulója
Tovább olvasom
Nagyon megéri! Ár-érték arányban nagyon megéri! Szinte azonnal megtérült. Jól felépített, könnyen követhető. Eddig online nem volt megrendelésem, de ez most megváltozott, hihetlen boldog vagyok, köszönhetően ennek a kurzusnak.
Máté VicziánWeboldal Készítés [WK] tanulója
Tovább olvasom
Még a feléig se jutottam el ,de már hatalmas tudásra tettem szert. Lényegre törő és logikus felépítésű tananyag.
Attila SchwarczMEGAPACK tanulója
Tovább olvasom
Jól felépített tanagyag, könnyen tanulható. Ajánlom mindenkinek.
Brigitta SzabóFacebook Marketing tanulója
Tovább olvasom
Nagyon hasznos volt számomra! Minden részletet tartalmaz. Köszönöm
Péter KisWebshop Mini tanulója
Tovább olvasom
Nagyon hasznos tréning, könnyen követhető előadás, ezért mindenkinek csak ajánlani tudom!
Csongor MészárosWebshop Mini tanulója
Tovább olvasom
Gyorsan, hasznos tudásra lehet szert tenni. Csak ajánlani tudom!
ÜGYFELEINK

Akik már bizalmat szavaztak nekünk

A további ügyfeleinket, tanulóinkat, partnereinket és saját projekteket megtalálod a referenciáinknál.

Gyakorlati tudást adok át Neked.

Én nem csak mondom, meg is csinálom (és nem csak én).

Ez biztos működik? Teljesen jogosan kételkedhetsz a módszereimben, sőt bennem is. Had hozzak Neked konkrét példákat a gyakorlatból nevekkel, weboldal elérhetőségekkel:

FOLTAC

Az első egy saját példa, a legutóbbi e-kereskedelmes projektem: FOLTAC webáruház (foltac.com), amelynek ötlete 2021. november 13-án jutott az eszembe, és már 2021. december 06-án végbe is ment az első éles megrendelés a webshopban. Ezt természetesen legyártottuk, kiszállítottuk, tehát nem kamu rendelés. Tökéletes alapanyag volt a közösségi média felületekre és a weboldalra egyaránt. Igen, ez pont 23 nap volt az ötlettől a megvalósulásig. Ennek a kulisszatitkait az Akadémia résztvevőkkel megosztom részletesebben.

GREENSHAVE

2020.05.29-én csatlakozott a Webáruház Készítés MEGAPACK nevű kurzusomhoz Tamás, aki az anyagaim segítségével felépítette webáruházát (greenshave.hu), amely napjainkig sikeresen üzemel. Sőt a 2021-es évben a kezdeti egyéni vállalkozás helyett, már Kft-t alapított. (Az említett kurzus része a BGPRO Akadémiának is.)

AWEBES

Domonkos szintén 2020-ban csatlakozott, aki több kurzust is megvásárolt (jelenleg ez felér majdnem az Akadémia teljes tartalmával) és a tanultakat a gyakorlatban is alkalmazva ma már ügyfeleinek az oldalait építi egyre több értéket adva, egyre növelve bevételeit. (awebes.hu)

További weboldalak és vállalkozások

A teljesség igénye nélkül nehány további weboldal, webáruház és oktatófelület, amelyeket mi csináltunk vagy a BGPRO Akadémia anyagai alapján készültek:

https://compactdecor.hu/
https://kiradiamond.hu/
https://szaladoors.hu/
https://szacsicarp.com/
https://esaempire.com/
https://morningstardesign.hu/
https://klemovicsgreta.hu/
https://greenshave.hu/
https://plantdent.hu/
https://lugaskft.hu/
https://kertszerviz-szeged.hu/
https://dtrbunny.hu/
https://aftermarket.hu/
https://www.adrisdesign.hu/
https://sportmentaltrening.hu/
https://zenwear.hu/
https://www.boldoghazassag.hu/
https://madebyverona.hu/
https://glhf.hu/
https://bekesigladiatorok.hu/
https://cartrans.hu/
https://vidokutyakozmetika.hu/
https://mancsbox.hu/
https://mobilevr.shop/
https://viviensbeautybox.hu/
https://meddevice.hu/
https://coolandwatch.hu/
https://www.benkibetons.sk/
https://sniffy.hu/
https://v-app.hu/
https://www.efoilaustria.at/
https://egeszsegtars.hu/
https://baueredina.hu/szolgaltatasok/
https://online-radio.hu/
https://online.kepesvagy.hu/
https://tanuldmagadgazdagra.hu/
https://martininvest.hu/
https://tokeletesrandi.hu/
https://cezarusjewels.hu/
https://imuneriasy.sk/
https://qualitatsmaler.de/
https://www.stather.hu/
https://egibekeafoldon.hu/
https://bikesportshopuk.com/
https://ketszazalek.hu/wordpress/
https://evicke.hu/
https://debtorkor.hu/
https://www.mobilcomgsm.hu/mcgsm/
https://www.edzonline.hu/