Biztonságos fizetési rendszeren át történő havi részletfizetés. Nyugodtan használhatod a céges bankkártyát is. Bármilyen felmerülő fizetési probléma esetén 24 órán belül visszatérítést kapsz, nem bukhatsz pénzt.

Fizesd ki a kurzust automatikus havi részletfizetéssel egyszerűen a bankkártyáddal.

Részletfizetésnél nincs lehetőség átutalással fizetni. Átutalással csak a teljes összeget tudod rendezni.

FONTOS!

Minden hónap azonos napján lesz terhelve a kártyád a havi részlettel. Azaz ha ma július 10 van, akkor most kifizeted az első részletet és hozzáférsz a kurzushoz. A következő részletet a rendszer Augusztus 10-én fogja levonni. Ez ismétlődik egészen addig, amíg nem rendezted a teljes vételárat.

​ Figyelj rá, hogy ne legyen beállítva kisebb vásárlási limit a kártyádon, mint a havi részleted és legyen mindig rajta elegendő pénz a levonáshoz.

Online Oktatás Készítés PRO

Bővített csomag

(4x) 23 750 Ft

A gombra kattintás után kifizetetheted a kurzus 1. részletét, majd 24 órán belül (de általában 1 órán belül) megkapod a hozzáférésedet a kurzus(ok)hoz.

Online Oktatás Készítés

Alapcsomag

(4x) 18 000 Ft

A gombra kattintás után kifizetetheted a kurzus 1. részletét, majd 24 órán belül (de általában 1 órán belül) megkapod a hozzáférésedet a kurzus(ok)hoz.

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

= Te csak jól járni tudsz

Az ember mindig azt bánja meg, amibe nem mert belevágni, igaz? Tudom, hogy nehéz ennyi pénzt kiadni, ezért felajánlom Neked, hogy vidd el a cuccomat egy "próbakörre". Ez nekem kockázatmentes, hiszen biztos vagyok benne, hogy imádni fogod, Neked pedig segít igent mondani, hiszen nem bukhatsz.

ÖRÖKÖS HOZZÁFÉRÉS GARANCIA

= naprakész tudásod lesz

Örökös hozzáférést kapsz a jelenlegi kurzushoz, sőt még a jövőbeli frissítéseit is díjmentesen megkapod! Folyamatosan aktualizálom és kiegészítem az anyagaimat. Idővel BIZTOSAN drágulni fog ez az oktatás. Szerezd meg most, ilyen kedvező áron és élvezd később a még értékesebb leckéket díjmentesen!