Szolgáltatásaink

Kedves Vállalkozó,

megértelek.

A bizniszedet felépíteni hatalmas és nehéz munka. Gyakran stresszes, kimerítő, sőt sokszor úgy érzed, hogy nem igazán tudsz egyről a kettőre lépni, a versenytársak viszont szárnyalnak.

Kipróbálhatod a legújabb ügyfélszerző trükköket, kicsit foglalkozhatsz a közösségi médiával, kitehetsz pár posztot, írhatsz gyorsan egy-két blogbejegyzést, hogy “na, legyen azért nekem is valami”.

Szerintem Te is pontosan jól tudod, hogy ezek a lépések koránt sem hoznak olyan eredményeket, mint szeretnéd. Az ilyen gyors kozmetikázások túl sok időre foglalnak le és túl keveset érnek üzleti szempontból.

Most akkor foglalkozzak a SEO-val?

Új értékesítési oldalra van szükségem?

Építenem kellene Chatbotot? 

Esetleg állítgassam a Facebook hirdetéseket?

Neked, mint cégvezetőnek az üzleted építése a fő feladatod. Szolgáld ki a vásárlóidat a lehető legmagasabb szinten és adj nekik minél nagyobb értéket.

Ahhoz, hogy ki tudd szolgálni a vásárlókat, először szükséged lesz vásárlókra. Vásárlóid pedig akkor lesznek, ha jól működik az értékesítés.

 

Ebben tudunk Neked segíteni, azaz egy olyan rendszer építésében, amely értékesíti a termékedet vagy szolgáltatásodat, automatikusan működik és folyamatos növekedést biztosít a cégednek.

Saját projektek vizsgálata során azt tapasztaltuk, hogy ha a rendszereket videós tartalmakkal is támogatjuk, akkor többszörösére növelhetjük a hatékonyságukat. 

Összefoglalva az eddigieket: Segítünk értékesíteni és videós tartalmakat gyártani.

Mi felépítjük a rendszeredet, üzemeltetjük, optimalizáljuk és a tartalmakat is elkészítjük. Te pedig végre dolgozhatsz a cégedEN és nem a cégedBEN.

Ha segíthetek bármi másban, csak írj!

Baráti üdvözlettel,

Norbi

2021.08.06.

Ingyenes 30 perces startégiai konzultáció:
Kattints a gombra és töltsd ki a kérdőívet

(kb 3 perc a kitöltési idő)

FONTOS! A gombra kattintással egy speciális lehetőséghez juthatsz, amely nem egyenlő a 10 perces ingyenes konzultációval. Ez a stratégiai konzultáció amely a már meglévő vállalkozásod fejlesztéséről szól. 


A 2021 augusztusi átalakítással az oktatófelületünk és a kivitelezéssel foglalkozó oldalunk egybeolvadt.

Jelenleg is zajlanak az átszervezések, így a szolgáltatásainkról bővebb információt a konzultáción tudunk adni. Jelenleg az itt található 3 tanácsadási és 3 kivitelezési szolgáltatásunkat éred el, de a pontos tartalmukról is szívesen adunk további információt a beszélgetés keretein belül.

Pozicionálás

Hol a helye a bizniszednek a piacon? A legnagyobb eredményeket rövidtávon a pozicionálás rendbetétele hozza.

Értékesítési Rendszer Megtervezése

Lépésről-lépésre megtervezzük az értékesítésedet, kidolgozzuk a folyamatokat és megkapod a szükséges anyagainkat.

Rendszerépítés, Üzemeltetés

Aktívan menedzseljük a rendszeredet, segítünk a tartalom elkészítésében és a folyamatok optimaizálásában hétről hétre.

Weboldal Készítés

Elkészítjük a céges weboldaladat, értékesítő oldalt a termékednek, szolgáltatásodnak WordPress alapon.

Webáruház Készítés

Webáruház elkészítése WordPress + WooCommerce segítségével, amely néhány 10 vagy 100 termékhez ideális.

Oktatófelület Készítés

Online oktatásokhoz, zárt tagsági rendszerekhez a felület elkészítése, kurzusok létrehozása és tartalommal való feltöltése.