Négy év után eljött ez a pillanat is: teljesen megújult a BGPRO. Izgatottan várom, hogy az új és régi tagjaink igénybe vegyék legújabb szolgáltatásainkat és használják az új felületet (különös tekintettel az időpontfoglaló rendszerre).

A megújulás nem egy egyszerű folyamat, főleg ha egy meglévő rendszert kell piszkálni. A legnagyobb kihívás az, hogy minden megújuljon, de a régi tanulók ne érezzék a kiesést, azaz az anyagok folyamatosan elérhetőek legyenek. A bgpro.hu főoldalán is igyekeztem minimalizálni a kiesést, az egész elkészült már Augusztus 1 előtt, csak élesíteni kellett valamint pár karbantartási munkát elvégezni a szerveroldalon. Ezután jött egy gyors teszt és az átadás.

Az első ütem

A megújulás első része már lezajlott, azaz a bgpro.hu oldal és a közösségi média felületek megújultak. A kinézethez talán ez ad hozzá legtöbbet, hiszen az e-mailektől kezdve, a képeig, minden apró grafikáig cseréltünk mindent. Itt rengeteg grafikai és tervezési munka volt, viszont kevesebb technikai.

A leglátványosabb újítások

Hátra van a második üteme az újításnak, ami már sokkal több háttérmunkát igényel.

A második ütem

A második rész augusztus 1-7-ig zajlott. Egy teljesen új oktatófelület lett a bgpro.hu-hoz hasonló dizájnnal elkészítve, valamint új fizetési rendszert vezetünk be.

A főoldal elkészítése után is az oktatófelület is hasonló dizájt kapott, egy más sablonnal, de ebből nem sokat fognak észrevenni a látogatók.

Mik voltak a legnagyobb kihívások?

Rengeteg munka van ebben a két oldalban (bgpro.hu és app.bgpro.hu), és őszintén remélem, hogy szeretni fogjátok az újításokat és Ti is látjátok majd benne azt, hogy egyre magasabb szinten szeretnénk kiszolgálni titeket. A legjobb szolgáltatások és online oktatások egy remek felületen.

Mindeközben…

Folyamatosan dolgozunk az új oktatásokon és a meglévők frissítésén, valamint a tartalomgyártáson a közösségi média felületekre.

Ha leírnád a véleményedet ne habozz, szívesen fogadjuk a kritikát, dícséretet, észrevételt a címen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.