Szilágyi Norbert

Szilágyi Norbert

Segítek Neked a videózásban, a marketing és értékesítési rendszered kidolgozásában.

Hasznos linkek

Tárhely

Új logó, új arculat, új szolgáltatások és oktatások.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Négy év után eljött ez a pillanat is: teljesen megújult a BGPRO. Izgatottan várom, hogy az új és régi tagjaink igénybe vegyék legújabb szolgáltatásainkat és használják az új felületet (különös tekintettel az időpontfoglaló rendszerre).

A megújulás nem egy egyszerű folyamat, főleg ha egy meglévő rendszert kell piszkálni. A legnagyobb kihívás az, hogy minden megújuljon, de a régi tanulók ne érezzék a kiesést, azaz az anyagok folyamatosan elérhetőek legyenek. A bgpro.hu főoldalán is igyekeztem minimalizálni a kiesést, az egész elkészült már Augusztus 1 előtt, csak élesíteni kellett valamint pár karbantartási munkát elvégezni a szerveroldalon. Ezután jött egy gyors teszt és az átadás.

Az első ütem

A megújulás első része már lezajlott, azaz a bgpro.hu oldal és a közösségi média felületek megújultak. A kinézethez talán ez ad hozzá legtöbbet, hiszen az e-mailektől kezdve, a képeig, minden apró grafikáig cseréltünk mindent. Itt rengeteg grafikai és tervezési munka volt, viszont kevesebb technikai.

A leglátványosabb újítások

 • új logó
 • új webdizájn
 • időpontfoglaló rendszer
 • konzultációs lehetőségek
 • az oktatások mellett helyet kaptak a szolgáltatások is

Hátra van a második üteme az újításnak, ami már sokkal több háttérmunkát igényel.

A második ütem

A második rész augusztus 1-7-ig zajlott. Egy teljesen új oktatófelület lett a bgpro.hu-hoz hasonló dizájnnal elkészítve, valamint új fizetési rendszert vezetünk be.

A főoldal elkészítése után is az oktatófelület is hasonló dizájt kapott, egy más sablonnal, de ebből nem sokat fognak észrevenni a látogatók.

Mik voltak a legnagyobb kihívások?

 • Elkészíteni az oktatófelületet újra, minden apró részletre figyelve.
 • Az összes videót, tényleg az összeset egyessével átlinkelgetni ide is, mert a drága szoftver, amivel dolgozunk, nem képes megoldani, hogy egyszerűbben menjen…
 • A tagságokat, jogosultságokat ismét be kellett állítani minden tanulónak. Ez is jó buli volt, hiszen több, mint 300 tanulója van a BGPRO-nak.
 • Majd következett az új fizetési rendszer, a Stripe beállítása. Ez a világ egyik legjobb bankkártyás fizetési rendszere, és nem utolsósorban nagyon biztonságos is.
 • Ehhez tartozott még a Google Pay beállítása, amivel androidosok, illetve a Chrome-ot használók asztali gépen is (ha van Google fiók beállítva és mentett bankkártyák) gyorsabban fizethetnek.
 • Az Apple Pay még folyamatban van, ez egy fokkal bonyolultabb, mint a Google Pay.
 • A végén a két weboldalt össze kellett hangolni, tehát a linkek is mindenhol jó helyre mutassanak. Egyik oldalról a másikra kell elég gyakran navigálgatni, így elengedhetetlen az összhang megteremtése.
 • Jogi megfelelés és GDPR frissítése és finomhangolása.
 • Levelező rendszerrel összekapcsolás, új automatikák megalkotása.
 • Majd a végére maradt a tesztelés minden formája. Dizájn, funkciók, linkek, hozzáférések, profilok, vásárlás minden fizetési móddal.

Rengeteg munka van ebben a két oldalban (bgpro.hu és app.bgpro.hu), és őszintén remélem, hogy szeretni fogjátok az újításokat és Ti is látjátok majd benne azt, hogy egyre magasabb szinten szeretnénk kiszolgálni titeket. A legjobb szolgáltatások és online oktatások egy remek felületen.

Mindeközben…

Folyamatosan dolgozunk az új oktatásokon és a meglévők frissítésén, valamint a tartalomgyártáson a közösségi média felületekre.

Ha leírnád a véleményedet ne habozz, szívesen fogadjuk a kritikát, dícséretet, észrevételt a címen.

Vélemény, hozzászólás?

Ezek is érdekelhetnek:

Online pénzkeresés kipróbált módszerei 2021 [VIDEÓ]

Egyszerűbb átláthatóság kedvéért két részre osztottam ezeket a pénzkeresési módszereket, amelyeket már kipróbáltam. Vannak közvetett és közvetlen módszerek. Közvetett módszerről akkor beszélek, amikor van