✅ Eddig szuper! Megszerezted a top termékek lelőhelyét (még e-mailben meg kell erősítened, hogy Te kérted, erre majd nézz rá).

FIGYELEM: bizalmas, belsős anyag következik 🤫

Szerezd meg a milliós termékek kiválasztásának módszerét + bónuszként a vállalkozás ötletek és piackutatás videóimat.

Az előbb kérted a lelőhelyeket, ahol rengeteg remeknek kinéző termékötletet fogsz találni. Oké, de melyikkel érdemes komolyabban foglalkozni? Ez az amit nem tanítanak a mindenféle vállakozás ötleteket felsorakoztató listákban: Mégis melyikbe fektess időt és energiát? Dönts objektíven! Mutatom hogyan:

🚀 Most megszerezheted a termékválasztási módszeremről készült videót és csekklistát, 7 db vállalkozás ötletekre rávezető videót, illetve 2 piackutatás videót mindössze 4 500 Ft-ért.

(később már nem tudod megvenni ilyen áron és egy csomagban)

Hozzáadhatom a kosaradhoz ezeket?

– 1 letölthető csekklista a milliós termékeidért
– egy ehhez tartozó videós útmutató
– 7 videó a vállalkozás ötlet megtalálásáról
– 2 videó a piackutatás alapjairól webshopoknak

4 500 Ft (3 543 Ft + ÁFA)

A gombra kattintás után megszerezheted az anyagokat.

Eddig tehát letöltötted a terméklelőhelyeket videós segítséggel. Jöhetnek akkor a további anyagok most féláron?

Ha most nem kéred, a bgpro oldalán már csak teljes kurzusokat tudsz vásárolni jóval magasabb áron. Ez az ajánlat csak most él, hogy minél többet tudjak segíteni a termékeid kiválasztásában. Kattints a piros gombra, ha kéred.

A gombra kattintás után eléred a terméklelőhelyeket.

Nézzük át még egyszer, mit kapsz a pénzedért

Megkapod az előző oldalon kért top terméklelőhelyeket, a hozzájuk tartozó magyarázó videóval. Így tudod, hol találsz akár milliókat hozó termékeket.

Megkapod a vállalkozás ötlet megtalálását segítő videós minikurzusomat. Sok hasznos tippel és trükkel a bizniszedhez.

Hozzáférést kapsz a belsős terméktervező csekklistához, amellyel el tudod dönteni, mekkora biznisz van egy-egy termékben.

Belső felületen hozzáférést kapsz a  23 napos webshopépítés kihívás videóihoz és az ehhez tartozó, nem nyilvános extra videókhoz is.

Ezeken felül a MEGAPACK prémium kurzusomból minimum két videót kapsz, hogy találj réspiacot és segítsen a piackutatásban.

Kedvezmények és különleges belsős ajánlatok a kurzusaimra és a szolgáltatásokra. A megtakarított pénzzel több marad a marketingre.

Ha bármi problémát tapasztalsz, például nem érkezik e-mail vagy nem férsz hozzá az anyagokhoz, jelezd a címen és orvosoljuk. Előre is köszönöm a bizalmat.

A digitális termékek és a weboldal tulajdonosa: Szilágyi Norbert Richárd – PROMOKIT GLOBAL KFT.

BGPRO.HU – 2022 – Minden jog fenntartva.