Szükséged van egy weboldalra?
Készítsd el akár egy hétvége alatt az oktatásunk segítségével.

🎁 Profi eszközöket is kapsz 150 ezer Ft összértékben,

Amelyekkel még gyorsabban és még profibb oldalt tudsz készíteni már elsőre, programozói tudás nélkül.

Nézd meg a videót vagy görgess lentebb a részletekért:

PROBLÉMA 1:

Sosem csináltam még ilyet, baj?

Nem. Ez a kurzus teljesen kezdőknek lett kifejlesztve, tehát a nulláról magyarázom el a weboldal készítés rejtelmeit.

De haladóknak is tudok újat mutatni, valamint az értékes eszközöket minden tudásszinten lehet hasznosítani a gyorsabb és igényesebb munkavégzés céljából.

PROBLÉMA 2:

Nem weboldalt készítünk!

Sokan “csak egy weboldalt” szeretnének, de egy weboldal kb annyit ér, mint egy céges image film, azaz majdnem semmit.

Egy online értékesítési rendszert fogunk csinálni, ami látszólag úgy néz ki, mint egy weboldal, de dolgozik mögötte egy átgondolt rendszer, amely a befektetéseid többszörösét ki kell, hogy termelje.

Előképzettség nélkül is elvégezhető

Egyszerűen és átláthatóan be lesz mutatva számodra a weboldal készítés az elejétől a végéig, kezdőknek is érthető módon. Mindemellett nyilván nem hátrány, ha már próbálkoztál egyedül, mert gyorsabban fogsz tudni haladni.

Fókuszban a rendszer és a marketing

Ahhoz, hogy egy weboldal tényleg értéket képviseljen, egy rendszert kell alkotni, amely együttműködik például Google és Facebook hirdetésekkel, hírlevélküldőkkel és egyéb hasznos szoftverekkel. Ezeket az összekapcsolásokat is bemutatjuk a kurzusban. (Facebbok pixel összekötés csak a Plusz csomagban van benne)

Továbbfejleszthető webáruházzá

Egy olyan oldalt fogunk készíteni, amely nem csak egy tanácsadói oldal vagy egyszerű céges oldalként funkcionálhat, hanem erre a stabil alapra tovább is építkezhetünk, például webáruházzá vagy online oktatófelületté is alakíthatod.

Weboldal audit

Ezt a tanulók több, mint 80%-a igénybe szokta venni és pozitívan nyilatkoznak róla. Mi is az az audit? Ha elkészültél a weboldaladdal, akkor kérheted, hogy nézzük át Neked díjmentesen és javaslatokat tegyünk a javításra. Sok kisebb hibát észre szoktunk venni a tesztelés során.

Hogyan készül el egy weboldal?

Weboldal Készítés Alapképzés

Itt megtanítalak minden weboldal készítéshez szükséges hasznos fogásra az alapoktól. Végigvesszük a szerkezeti felépítést, tervezést, grafikák elkészítésének lépéseit és a leggyakoribb dizájn hibákat is. Segítek a technikai beállításokban és kedvezményt is biztosítok a tárhelyszolgáltatáshoz.

 

OceanWP & Elementor PRO

A kurzusban a világ legjobb oldalépítőjével fogsz dolgozni. Megkapod az Elementor PRO hozzáférést, hogy szinte bármilyen websablont egyszerűen tudj szerkeszteni. Számos kiegészítőt találsz ingyenesen is az Elementorhoz. A kurzusban az OceanWP sablonnal dolgozunk, de tudok más alternatívát is ajánlani.

 

Miért vegyem meg, mikor annyi ingyenes videó is van a témában?

Ingyenes YouTube videók

PRO

KONTRA

Weboldal Készítés Oktatás

PRO

KONTRA

100% hiteles vásárlói értékelések

Az értékeléseket 3. fél hitelesítette. Az alábbi értékeléseket a hitelesítettek közül másoltuk ide az oldalra. A többi értékelés a weboldalunk menüjében található vélemények fülön érhető el.

Bócsa EvelinWeboldal Készítés [WK] kurzus tanulója
Read More
Nagyon hálás vagyok, elképesztő, hogy milyen rövid idő alatt mennyi mindent tanulhattam. Érthető, korrekt tananyag. Norbi bármikor segítségemre volt a kérdésem volt. Csak jót tudok mondani, aki akar ilyesmivel foglalkozni, az csak is őt válassza. Autodidaktáknak különösen javasolt! "
Jakopánecz MárkWeboldal Készítés [WK] kurzus tanulója
Read More
"Már próbálkoztam egyedül weboldalat csinálni, sikerült is több-kevesebb sikerrel, viszont most hogy hozzáférek ehez a tudásanyaghoz, így rengeteg időt spóroltam magamnak a további bénázásokat kihagyva. Jó az anyag, részletes, átgondolt, összetett. Még így is megérte, hogy enélkül is "tudtam" weboldalat készíteni."
Tarr ImreWeboldal Készítés [WK] kurzus tanulója
Read More
"Jól átgondolva, lépésről lépésre vannak összeállítva a videók. Ár-érték arányban a legjobb. A bővítmények bőven meghaladják a vételi árat. Az örökös hozzáférésnek köszönhetően bármikor visszanézhetem őket. Nem szükséges informatikai végzettség bárki összetudja állítani a saját honlapját. Csak ajánlani tudom!"
Bartha ViktorWeboldal Készítés [WK] kurzus tanulója
Read More
"Szia Norbi! Teljesen alapszinten tudom kezelni a számítógépeket soha nem gondoltam volna hogy egyszer saját magamnak fogom elkészíteni a weblapom! A videóid teljesen érthetőek, lépésről lépésre levan vezetve minden. Csak így tovább, köszönöm a videókat!"
Previous
Next

Katt ide a fenti logóra és nézd meg a videós értékeléseket.

Mennyibe kerül az oktatás?

Két csomag közül tudod kiválasztani a számodra megfelelőt. Mindkét képzésre és csomagra egyaránt vonatkozik a 30 napos pénzvisszafizetési garancia és az örökös hozzáférés garancia.

Weboldal Készítés Plusz [WK+]

WK plusz

Mindent tartalmaz, amit az alapcsomag:

Továbbá: teljes Facebook Marketing [FBM] kurzus

Bónuszok

Az oktatás ára a több, mint 150 ezer Ft értékű bónuszokkal  és a Facebook Marketing képzéssel együtt:

49 490 Ft helyett, csak

39 500 Ft

A gombra kattintás után a rendszer egy biztonságos felületre irányít, ahol kifizetheted a vételárat bankkártyával, majd azonnal hozzáférsz az oktatáshoz.

Weboldal Készítés Oktatás [WK]

WK

Tartalmazza a következőket:

Bónuszok

Az oktatás ára a több, mint 150 ezer Ft értékű bónuszokkal együtt:

29 990 Ft

A gombra kattintás után a rendszer egy biztonságos felületre irányít, ahol kifizetheted a vételárat bankkártyával, majd azonnal hozzáférsz az oktatáshoz.

Kérdések & Válaszok

Itt találod a leggyakoribb kérdéseket, amelyek a hozzád hasonló motivált vállalkozók tettek már fel, miután átolvasták a Weboldal Készítésről szóló oldalon lévő információkat. Ha ezeken felül is kérdésed van, jelezd a címen és segítünk.

Erre a kurzusra vonatkozó infók

A Plusz csomag tartalmazza a Facebook Marketing oktatást is. Azaz megtanulsz belőle Facebook hirdetéseket létrehozni A-Z és nem lesz probléma az ügyfélszerzés.

 • Általános infók az Facebook világáról
 • Hirdetési fiókok, vállalkozáskezelő használata
 • Kép készítése hirdetéshez
 • Szövegírás hirdetéshez
 • Mikor, melyik típusú hirdetést, célzást használjuk
 • És még sok hasznos infó a témában…
 • Ha már megvásároltad korábban külön a Facebook Marketing kurzusomat.
 • Ha megvásároltál egy másik nagy csomagot, ami tartalmazta a Facebook Marketing kurzust.
 • Ha nem érdekel a Facebook, mert te pl offline hirdetsz vagy a Google hirdetéseket preferálod.

Elsőbbségi ügyfélszolgálat jelenleg csak a Business Booster programhoz jár.

De nyugi, a Weboldal Készítés kurzus tanulójaként is lesz részed segítségben, hiszen csatlakozhatsz a Facebook csoportunkhoz, ahol a hozzád hasonló motivált vállalkozók segítségét kaphatod, akik már végigmentek előtted ezen az úton és létrehozták a saját webáruházukat.

Valamint a kész weboldalad auditálását is kérheted.

Kapni fogsz a belső felületen hozzáférést egy úgynevezett bővítmény és sablon raktárhoz.

Tartalma:

 • Divi prémium websablon
 • Extra prémium websablon
 • Astra prémium websablon
 • Elementor PRO
 • Divi builder
 • Astra addon
 • Astra pro sites
 • Elementro Extras
 • Elementor Jet elements
 • Elementor essential addons
 • Elementor ultimate addons
 • Backup Buddy
 • CSS HERO PRO
 • iThemes security
 • Gravity forms
 • WPML pro
 • Yoast SEO PRO
 • PixelYourSite
 • Duplicate Page
 • Smush Pro
 • WP ROCKET
.. és a lista folyamatosan bővül, az igényeiteknek megfelelően.

Csak a Plusz csomag tartalmazza.

Elementor.

A Divi kurzusok csak archiv formában érhetők el a régi tanulóknak. Az új rendszereket teljes mértékben Elementoron építjük.

Miért?

Mert egyszerűbb, személyre szabhatóbb, gyorsabb és nem omlik össze, mint néha a Divi.

OceanWP.

Tökéletes sima weboldalak és webáruházak készítésére is. Gyorsan testre szabható komolyabb technikai tudás nélkül is.

Nem a sablon a lényeg, hanem az, hogy megtanuld az Elementort használni, mert minden azzal kompatibilis websablonból szuper oldalakat fogsz tudni kihozni.

Pl.: a tanulófelület oldal “Elementor HELLO” témával készült, a bgpro.hu főoldal pedig OceanWP-vel. Tehát amit megtanítok, minden kompatibilis sablonnal működik.

Általános infók

Kérlek használd a e-mail címünket.

Egyes kurzusoknál van Elsőbbségi ügyfélszolgálat is, erről az “Erre a kurzusra vonatkozó infók”-nál találsz bővebb tájékoztatást.

Amennyiben a weboldalon van chat, írhatsz ide is, de ha nem kapsz választ, üzenj a címre.

Az anyagokhoz a belső (csak tanulóknak elérhető) oldalunkon fogsz tudni hozzáférni a nap 24 órájában.

A hozzáférésedet a rendelés során megadott adatokból hozza létre rendszerünk és a sikeres fizetés után be is tudsz lépni.

Igen.

A weboldalunk reszponzív,  ugyan úgy, mint a tanulófelület. 

Ez annyit jelent, hogy mobilról, tabletről és laptopról is kényelmesen elérhető minden funkció.

Igen. Mindenképpen fogunk segíteni, de fontos megérteni, hogy csak limitált mennyiségben van erre lehetőségünk. Nézd meg az “Erre a kurzusra vonatkozó infók” cím alatti részt, hogy ebben a kurzusban milyen segítséget tudsz igénybe venni.

Alapból az oktatásaink nagy része interakció nélküli online oktatás. Tehát úgy vannak kialakítva, hogy önállóan fel lehessen dolgozni (Hidd el erre törekszek, hogy szájbarágósan mindent IS elmagyarázzak a videókban és ezért vannak segédanyagok is).

Amennyiben úgy érzed, hogy Neked végig komolyabb segítségre lenne szükséged, akkor javasolt a Business Booster Mentorprogram.

Igen.

Napjaink legköltséghatékonyabb tanulási módszere az online tanulás. Bárhol, bármikor tanulhatsz és akár többször is megnézheted a videókat.

Neked kényelmes, mert akár pizsamában, a reggeli kávéd mellett is tanulhatsz mobilról vagy tabletről is. 

Nekem nem kell terembérletet fizetnem, nem kell ételt, italt biztosítanom, jegyeket nyomtatnom és eszközöket biztosítani a helyszínen. Ezt a sok költséget mind megúszom és így az anyagok ára is töredéke annak, amit egy élő oktatásért kérnék el.

Fizetés és számlázás

Az oldalon biztonságos bankkártyás fizetési rendszer üzemel.

Az elsődleges fizetési szolgáltatónk a Stripe, a világ egyik legnagyobb fintech cége, a top 10 legértékesebb startup egyike.

Virtuális POS terminálként működik, azaz beírod a kártyaadatokat és levonja a pénzt, Te pedig azonnal kapsz hozzáférést a kurzusokhoz. 

Teljes ár kifizetése esetén  rendezheted még a vételárat banki átutalással is.

Részletfizetésnél kizárólag a bankkártyás fizetési szolgáltatást lehet használni.

Igen. A sikeres fizetés után automatikusan elkészül az elektronikus számlád, amelyet a megadott e-mail címre küld el a partnerünk rendszere néhány perccel a vásárlást követően.

Amennyiben nem kapnád meg 24 órán belül vagy hibás a számla, kérjük jelezd a címen.

FONTOS, hogy azokat az adatokat másolja be rendszerünk a számlára, amelyeket a vásárlás során megadtál. Azaz, ha elírod a nevedet vagy az adószámodat, akkor hibásan fog a számlán szerepelni. Ilyen esetben írj és javítjuk, de kérlek figyelj a helyes kitöltésre.

Igen. Eddig még egy vállalkozó/cég se panaszkodott, hogy nem tudja elszámolni 🙂

Örökös hozzáférést kapsz, azaz a leckéket mindig látni fogod. Nem kell havidíjat fizetni vagy a későbbi frissítéseket külön megvásárolni. Egyszerűen mindig hozzáférsz a már meglévő és a frissített leckékhez is.

A videók megtekintéséhez és a szöveges leckék elolvasásához elegendő akár a mobilod is vagy a tableted.

DE ha weboldalt akarsz építeni mindenképpen asztali gépet vagy laptopot javasolok.

Ennek az az egyszerű oka van, hogy weboldalt szerkeszteni ezeken lehet normálisan és gyorsan.

Mobilról is lehet, sőt én is van mikor 1-2 beállítást onnan módosítok, de egy oldalt még sose építettem mobilról. Szóval nem túl hatékony.

100% elégedettség és
Örökös hozzáférés garancia

30 nap pénzvisszafizetés

= Te csak jól járni tudsz

Az ember mindig azt bánja meg, amibe nem mert belevágni, igaz? Tudom, hogy nehéz ennyi pénzt kiadni, ezért felajánlom Neked, hogy vidd el a cuccomat egy "próbakörre". Ez nekem kockázatmentes, hiszen biztos vagyok benne, hogy imádni fogod, Neked pedig segít igent mondani, hiszen nem bukhatsz. Amennyiben megpróbálod, de nem tudsz a tananyaggal egy weboldalt létrehozni, visszaadom a pénzed.

Nem fog eltűnni, sőt egyre jobb lesz!

= naprakész tudásod lesz

Örökös hozzáférést kapsz a jelenlegi kurzushoz, sőt még a jövőbeli frissítéseit is díjmentesen megkapod! Folyamatosan aktualizálom és kiegészítem az anyagaimat. Idővel BIZTOSAN drágulni fog ez az oktatás. (a MEGAPACK első verziója 25 ezer Ft volt, most 100-nál járunk). Szerezd meg most, ilyen kedvező áron és élvezd később a még értékesebb leckéket díjmentesen!

Segíthetek? Beszéljünk 10 percet a bizniszedről: